10,05 lei
Înainte să alegiBol de Mic Dejun cu Quinoa, Lămâie și Nuci Rumenite →
Uleiul a fost obtinut prin presarea la rece a semintelor de neem.
Beneficii:
Ingrediente: 100% ulei de Neem presat la rece (Melia Azadirachta Seed Oil).
Mod de utilizare: Ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si a parului.
Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare, este indicata efectuarea unui test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare. Uleiul de neem are un miros greu, de aceea este recomandata combinarea cu un alt ulei vegetal. Nu este volatil ci gras, el se comporta asemanator uleiului de cocos. La anumite temperaturi, el se solidifica. Daca este plasat langa o sursa de caldura acesta redevine lichid. A se pastra la loc uscat, ferit de caldura si lumina soarelui.
Forma de prezentare: 50ml.
Nu există recenzii până acum.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Recenzia ta *
Nume *
Email *
Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.
Mai multe pe Healthwise
Nu ai niciun produs în coș.