9,75 lei
Înainte să alegiBol de Mic Dejun cu Quinoa, Lămâie și Nuci Rumenite →
Uleiul de avocado este o sursa bogata de acizi grasi, mai ales acid oleic, care se regaseste si in uleiul de masline. Acesta are rolul de a grabi procesul de regenerare celulara, contribuie la vindecarea ranilor si are proprietati antiinflamatoare.
Proprietati:
– Acidul oleic nu se oxideaza foarte rapid, ceea ce face ca uleiul de avocado sa aiba o perioada mai mare de valabilitate, iar la temperaturi ridicate nu isi pierde din proprietati.
– Uleiul de avocado este folosit ca si compus in produsele destinate ingrijirii pielii si parului, datorita continutului ridicat de vitamina E.
– Vitaminele si nutrientii din compozitia uleiului de avocado stimuleaza cresterea rapida a parului, intaresc radacina acestuia si ajuta parul sa devina mai des, mai stralucitor si mai puternic.
– Produsul este cicatrizant, hranitor si catifelant, restructurant si hranitor.
Ingrediente: 100% ulei de avocado presat la rece (Persea Gratissima).
Mod de utilizare: Ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si a parului. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare.
Avertizari: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii.
Forma de prezentare: Sticla cu 50ml
Nu există recenzii până acum.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Recenzia ta *
Nume *
Email *
Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.
Mai multe pe Healthwise
Nu ai niciun produs în coș.