11,88 lei
Înainte să alegiBol de Mic Dejun cu Quinoa, Lămâie și Nuci Rumenite →
Uleiul esential de Tea Tree este cunoscut pentru proprietatile antiseptice si de tratare a ranilor, precum si utilizarea in cosmetica si produse de igienizare.
Proprietati:
a) Uz terapeutic: Elibereaza caile respiratorii si este uste adjuvant in tratarea racelii.
b) Uz cosmetic:
– Este este un bun igienizant si regenerant al pielii, ajuta la tratarea ciupercii de la nivelul unghiilor, negilor, ranilor, taieturilor, arsurilor, muscaturilor de insecte – se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema sau direct pe piele (pe portiuni mici), in cazul negilor, direct pe acestia.
– Se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.
– Avand proprietati antibacteriene este utilizat pentru ingrijirea tenului, curata si improspateaza, ajuta la combaterea acneei, potrivit si pentru tenul gras fiind eficient in reglarea secretiei de sebum – se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner.
Ingrediente: 100% ulei esential de arbore de ceai australian (Melaleuca Alternifolia).
Mod de utilizare:
– Eliberarea cailor respiratorii, prin inhalatii: adaugati 3-5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte, apoi inhalati vaporii timp de cateva minute.
– Adjuvant in tratarea racelii: adaugati 5-6 picaturi de ulei esential diluat in 10ml de ulei tip baza (ulei vegetal, ulei de cocos – pentru a putea fi aplicat pe piele). Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.
Forma de prezentare: Sticla de 10ml
Nu există recenzii până acum.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Recenzia ta *
Nume *
Email *
Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.
Mai multe pe Healthwise
Nu ai niciun produs în coș.